Üdvözlet a VonVez szimulátor honlapján!

A VonVez szimulátor kifejlesztése Gödény képernyővédője nyomán történt - az oldalról látható vonat egy mozgó környezetbe helyezése azt jelentette, hogy a programhoz a pályák kifejlesztése a háromdimenziós programokhoz mérten nagyságrendekkel egyszerűbb lesz.

Ugyan a látvány kevésbé életszerű, mindazonáltal hangulatos, és számos grafikai trükk segítségével további érdekességetés életet sikerült belevinni a játékba az idők során.

A program jelenleg a 2.1 verziónál tart.

Remélem megelégedéssel fogod játszani a szimulátort, és kedvet kapsz annak kibővítéséhez is! Letöltés (12.3 MB) >>>

Welcome to VonVez!

The VonVez rail simulator is based on the popular Traffic screensaver, some backgrounds and the trains are taken from there. Because of its side viewpoint, track development is extremely easy, so those who lack patience or ability for 3-dimensional routebuilding can also create their favorite railways and add to the world of train simulation. Amateur drawers to help me with routes and routes themselves are appreciated.

English language files and full help is included in the package. The program can load stringtable for any language, so translations are welcome as well. Download (12.3 MB) >>>

Hamarosan jön a VonVez 3!

A VonVez szimulátor új pályákat kap, de hamarosan a főprogram is új verzióba ugrik, méghozzá ismét egész számú verzióugrás lesz. Ehhez mérten jelentős újításokra érdemes számítani, ezúttal elsősorban a grafika terén.

  • A rétegkezelés továbbfejlesztésével már két rétegben lehet folyamatosan hátteret megjeleníteni, az eddigi, parancsokra épülő rétegkezelés mellett. 
  • A jelzőkezelésbe beépített trükk segítségével a jelzők és objektumok már a vonatunk mögött is megjelenhetnek majd. Ezzel további realitást vihetünk a pályába, például a kétvágányú pályán bekövetkező vonatkeresztezéseknél.

Pályaépítők és rajzolók kerestetnek - rajztudás nem kell, de annál több lelkesedés!

A BenbeSoft továbbra is keres amatőr rajzolókat, akik digitális fényképek és videofelvételek alapján segítenének a program textúráinak elkészítésében. 

  • Néhány, eddig elkészült kép a pályából >>>
  • Jelentkezés >>>

 

Copyright 2005 Benbesoft, Takács Bence, Budapest. A VonVez című vonatszimulátor honlapja, http://benbe.web.elte.hu/vonvez , a játék, a szerző és a honlap címének megadásával, szabadon terjeszthető, bővíthető. Minden bővítésnek meg kell jelennie ezen a honalpon is.